آموزش چگونگی بلاک یا آن‌بلاک کردن مخاطبین در جیمیل

روش بلاک یا آن‌بلاک کردن مخاطبین در سرویس جیمیل تنها یک چارچوب ساده است. هنگامی که شما مخاطب را در جیمیل بلاک می کنید، پیام‌های ارسالی آن‌ها در پوشه هرزنامه شما قرار می‌گیرند، اما در واقع آن‌ها نمی‌دانند که بلاک شده‌اند.

روش بلاک کردن یک مخاطب در سرویس جیمیل 

اگر کسی برای شما ایمیلی ارسال کرده و قصد بلاک کردن آن را دارید، کافیست که ابتدا ایمیل مخاطب مدنظر را باز کنید و سپس بر روی دکمه فلش کنار دکمه پاسخ در پیام کلیک کنید. در مرحله بعد، روی گزینه Block Contact Name که در آن نام مخاطب نام فرد است، کلیک کنید.

در نهایت، در پنجره‌ای که نمایش داده می‌شود بر روی دکمه Block کلیک کنید تا انتخاب خود را تأیید کنید.

روش آن‌بلاک کردن یک مخاطب در سرویس جیمیل

اگر قصد دارید مخاطب خود را از بلاک خارج کنید کافیست که روی نماد چرخ دنده کلیک کرده تا به تنظیمات جیمیل بروید. سپس با کلیک روی برگه Filters and Blocked Address، به پایین صفحه بروید تا لیستی از آدرس‌های بلاک شده را مشاهده کنید.

سپس از طریق لیست مدنظر، مخاطبی را که می‌خواهید از بلاک خارج کنید، پیدا کرده و روی پیوند Unblock کلیک کنید. شما همچنین می‌توانید بعضی و یا همه آدرس‌ها را انتخاب کرده و بر روی Unblock selected addresses کلیک کنید. در پنجره باز شده بر روی دکمه Unblock کلیک کنید تا انتخاب خود را تایید نمایید.

روش بلاک کردن همه ایمیل ها از یک دامنه 

اگر می خواهید، از یک دامنه کلی، مخاطبین را بلاک کنید، می توانید یک فیلتر ایجاد کنید. برای ایجاد یک فیلتر از یک دامنه خاص، کافیست که روی نماد چرخ دنده کلیک کرده تا به تنظیمات جیمیل بروید. سپس با انتخاب برگه Filters and Blocked Address، روی عبارت Create a new filter کلیک کنید.

هنگامیکه روی این گزینه کلیک می کنید، پنجره‌ای باز می‌شود که می‌توانید اطلاعات مورد نظر را برای فیلتر خود وارد کنید. در فیلد From، دامنه را وارد کنید. به‌عنوان مثال، اگر شما می‌خواهید تمام ایمیل‌هایی را که از دامنه gmail.com داشتید، فیلتر کنید، کافی است عبارت gmail.com@ را وارد نمایید.

سپس روی Create filter with this search کلیک کرده و در لیست گزینه‌های موجود، آن را حذف کنید. در آخر روی Create filter کلیک کنید.