وانپلاس اخیراً سری جدید گوشیهای میانرده نورد را معرفی کرده و در کنار آن، ایربادهای وان پلاس بادز 4 نیز عرضه شدهاند. این محصول جدید، جانشین مستقیم مدل وان پلاس بادز 3 محسوب میشود. در ادامه مقایسهای سریع از مشخصات و ارتقاءهای صورتگرفته ارائه شده است.
مشخصات فنی و ویژگیها
هر دو ایرباد از طراحی درایور دوگانه بهره میبرند، اما بادز 4 دارای ووفر بزرگتر 11 میلیمتری با دیافراگم سرامیکی-فلزی 30 لایه و توئیتر تخت 5 میلیمتری است؛ در حالیکه بادز 3 از ووفر 10.3 میلیمتری و همان توئیتر 6 میلیمتری برخوردار است. از نظر تئوری، بادز 4 باس عمیقتری تولید میکند. مدل جدید از بلوتوث 5.4 پشتیبانی میکند (در برابر 5.3 در بادز 3) و برای علاقهمندان به بازی گزینه بهتری محسوب میشود، چراکه تأخیر آن 47 میلیثانیه است؛ در حالیکه Buds 3 دارای تأخیر 97 میلیثانیهای بود. از نظر طراحی، بادز 3 با ظاهر براق خود برجستهتر بود؛ اما بادز 4 با ظاهری مات، بیشتر به سری نورد بادز شباهت دارد.
عملکرد حذف نویز
هر دو ایرباد از حذف نویز فعال و حالت شفافیت برخوردارند، اما Buds 4 تا 55 دسیبل حذف نویز را ارائه میدهد (مقداری بیشتر از 49 دسیبل در بادز 3). هر دو مدل دارای سه سطح مختلف برای ANC هستند.
شارژدهی باتری
در حالت خاموش بودن ANC، بادز 3 تا 10 ساعت پخش موسیقی ارائه میدهد (با ظرفیت 58 میلیآمپر ساعت)، و مجموعاً با کیس شارژ تا 44 ساعت (520 میلیآمپر ساعت). با فعال بودن ANC، این زمان به 6.5 ساعت برای ایرباد و 28 ساعت همراه با کیس کاهش مییابد. در مقابل، بادز 4 با باتری 62 میلیآمپرساعتی تا 9 ساعت بدون ANC و مجموعاً 45 ساعت با کیس پخش ارائه میدهد. با فعال بودن ANC، ایرباد تا 6 ساعت و مجموعاً با کیس 37 ساعت شارژدهی دارد.
با توجه به ارتقاءهای محدود، بادز 3 از نظر اقتصادی مقرونبهصرفهتر است. با این حال، اگر بهدنبال تجربهی جدید و عملکرد بهتر در بازی هستید، بادز 4 انتخاب ناامیدکنندهای نخواهد بود.