Google Photos یکی از کاربردیترین برنامههایی است که بهصورت پیشفرض روی بیشتر گوشیهای اندرویدی نصب میشود. این برنامه علاوه بر اینکه بهعنوان فضای ذخیرهسازی و کتابخانهای برای محتوای رسانهای شما عمل میکند، قابلیتهای هوش مصنوعی مختلفی نیز دارد که امکان شخصیسازی و ویرایش محتوا را فراهم میکنند. اکنون گوگل تغییر نسبتاً مهمی را در سرویس Google Photos ارائه کرده است.
طبق گزارش Android Authority، گوگل بهتدریج در حال بهروزرسانی مستندات و خود برنامه است تا مشخص کند که از این پس، عکسها و ویدیوهای پشتیبانگیریشدهای که به سطل زباله منتقل شدهاند، پس از 30 روز بهصورت خودکار حذف خواهند شد، در حالیکه این مدت پیشتر 60 روز بود. برای روشنتر شدن موضوع، هر محتوای رسانهای در Google Photos که حذف میکنید، به بخش Trash (سطل زباله) منتقل میشود.
از این بخش میتوانید محتوای حذفشده را بازیابی کنید، اما اگر برای مدتی آن را بازیابی نکنید، برنامه بهصورت خودکار آن را حذف خواهد کرد. گوگل اکنون مدتزمان قبلی را به نصف کاهش داده است. بنابراین اگر محتوای خود را ظرف یک ماه بازیابی نکنید، بهطور خودکار برای همیشه حذف خواهد شد. این رسانه اشاره میکند که عکسهای ذخیرهشده بهصورت محلی از ابتدا نیز فقط 30 روز در سطل زباله باقی میماندند؛ بنابراین تغییر جدید باعث میشود تجربه کار با محتوای محلی و محتوای پشتیبانگیریشده یکسان شود.
ظاهراً گوگل حدود یک ماه پیش آزمایش این تغییر را آغاز کرده و پس از آن، مستندات پشتیبانی خود را نیز بهروزرسانی کرده است تا مشخص کند 30 روز اکنون محدودیت جدید برای اقلام موجود در سطل زباله است. اکنون گزارشها حاکی از آن است که گوگل در حال نمایش اعلانهای داخل برنامه برای اطلاعرسانی مستقیم به کاربران درباره این تغییر است. با این حال، هنگام بررسی روی گوشیهای اندرویدی، هنوز چنین اعلانی در برنامه Google Photos مشاهده نشده است.
در حال حاضر مشخص نیست چه عاملی باعث شده گوگل این تغییر را اعمال کند. هر دو بازه زمانی 30 و 60 روزه مزایا و معایب خاص خود را دارند. از یک سو، 60 روز زمان بیشتری در اختیار کاربر قرار میداد تا در صورت پشیمانی از حذف یک عکس، آن را دوباره بازیابی کند. از سوی دیگر، این مدت باعث میشد یک فایل برای مدت طولانیتری فضای ذخیرهسازی را بدون استفاده اشغال کند. محدودیت 30 روزه با هدف کاهش احتمال چنین اتفاقی در نظر گرفته شده، اما در مقابل، اگر مثلاً یک ماه پس از حذف تصادفی یک عکس به فکر بازیابی آن بیفتید، دیگر فرصتی برای بازگرداندنش نخواهید داشت.
هنوز نظری ثبت نشده
نظرات شما درباره «Google Photos محتوای حذفشده را سریعتر...»اولین نفری باشید که نظر میدهید!
نظرات شما میتواند به بهبود محتوا و کمک به دیگران کمک کند.
ثبت اولین نظر