آموزش

آموزش حذف حساب کاربری در اپلیکیشن سیگنال

سیگنال یکی از معدود اپلیکیشن های پیام رسان محبوب است که رمزگذاری انتها به انتها (End-to-End) را ارائه می دهد. اگرچه خدمات عالی است، اما ممکن است برای همه مناسب نباشد. اگر نمی خواهید از سیگنال استفاده کنید، ما در این آموزش نحوه حذف حساب آن را آموزش خواهیم داد.

در حالی که سیگنال در مورد حریم خصوصی کار بسیار خوبی انجام می دهد، هیچ اپلیکیشنی کاملاً ایمن نیست. از آنجا که سیگنال براساس شماره تلفن است، هر کسی که شماره تلفن شما را داشته باشد اگر در سیگنال باشید می تواند شما را جستجو کند. این می تواند خطرات مربوط به حفظ حریم خصوصی باشد. خوشبختانه، سیگنال حذف حساب کاربری شما را در نسخه اندروید و آیفون کاملاً آسان می کند.

با حذف حساب سیگنال شما، تمام داده های مرتبط با آن نیز حذف می شود. این شامل همه پیام های چت، رسانه، مخاطبین و داده های مرتبط است. اگر دوباره با همان شماره ثبت نام کنید، با یک صفحه خالی شروع خواهید کرد. اگر اطلاعات حساس در سیگنال دارید، توصیه می کنیم قبل از شروع روند حذف، از آن نسخه پشتیبانی تهیه بگیرید.

حذف حساب کاربری در نسخه اندروید سیگنال

  • برای شروع کار، در گوشی هوشمند اندروید خود برنامه Signal را باز کنید. بعد، از گوشه بالا سمت چپ روی نماد پروفایل خود ضربه بزنید.
  • سپس، گزینه “Advanced” را انتخاب کنید.
  • اکنون، روی دکمه “Delete Account” ضربه بزنید.
  • در اینجا، باید حساب خود را با وارد کردن شماره تلفن و انتخاب کشور خود تأیید کنید. در آخر، روی دکمه “Delete Account” ضربه بزنید.
  • از پنجره پاپ آپ باز شده، برای تأیید عملیات خود لینک “Delete Account” را انتخاب کنید.

حساب سیگنال شما حذف خواهد شد و برنامه خاموش خواهد شد. در صورت تمایل می توانید اپلیکیشن را از تلفن هوشمند اندرویدی خود حذف کنید.

حذف حساب کاربری در نسخه آی او اس سیگنال

  • برای شروع کار، در گوشی هوشمند اندروید خود برنامه Signal را باز کنید. بعد، از گوشه بالا سمت چپ روی نماد پروفایل خود ضربه بزنید.
  • سپس، گزینه “Advanced” را انتخاب کنید.
  • اکنون ، روی دکمه “Delete Account” ضربه بزنید.
  • از پیام پاپ آپ، “Proceed” را برای تأیید انتخاب کنید.
  • سیگنال روند حذف حساب را در پس زمینه آغاز می کند و پس از اتمام، اپلیکیشن را خاموش می کند. وقتی سیگنال  را دوباره باز کردید، برنامه خالی خواهد بود.

اکنون می توانید اپلیکیشن را از آیفون خود حذف کرده یا مجدداً با شماره یا هویت دیگری از آن استفاده کنید.

منبع
howtogeek

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا