آموزش

نحوه غیرفعال سازی Shared With You در آیفون و آیپد

ادغام در نرم افزار و اپلیکیشن ها معمولاً چیز خوبی است، اما گاهی اوقات آزاردهنده می شود. ویژگی Shared with You آیفون برای اپلیکیشن هایی مانند Messages ،Safari و Photos می تواند همین باشد.

با شروع iOS 15 و iPadOS 15، اپل گام هایی را برای ادغام iMessage با اپ های دیگر مانند Photos ،Music ،TV و Safari برداشته است. همه این اپ ها بخش جدیدی Shared with You دارند که دارای لینک ها و محتوایی بوده که در iMessage به اشتراک گذاشته شده است.

به عنوان مثال ، اگر شخصی لینکی به مقاله ای به اشتراک بگذارد، وقتی صفحه شروع سافاری را باز می کنید، آن را خواهید دید. و بعد از بازکردن پیوند این مشکل از بین نمی رود. اگر از این ویژگی ناراحت هستید، می توانید این ویژگی را به طور کلی یا برای یک اپلیکیشن خاص غیرفعال کنید.

  • برای شروع، برنامه “Settings” را در آیفون یا آیپد خود باز کنید.
  • به بخش “Messages” بروید.
  • بخش “Shared with You” را انتخاب کنید.

اگر می خواهید کل ویژگی را غیرفعال کنید، ویژگی “Automatic Sharing” را غیرفعال کنید.

Disable Automatic Sharing - نحوه غیرفعال سازی Shared With You در آیفون و آیپد

برای غیرفعال کردن ویژگی به صورت هر برنامه، می توانید برنامه “Music” ،”TV” ،”Safari” یا “Photos” را غیرفعال کنید.

Disable App for Sharing - نحوه غیرفعال سازی Shared With You در آیفون و آیپد

در حال حاضر، وقتی اپلیکیشن خاصی را باز می کنید، بخش Shared with You هیچ جا پیدا نمی شود! اگر می خواهید دوباره این ویژگی را فعال کنید، می توانید به  Settings > Messages > Shared With You برگردید و از اینجا می توانید “Automatic Sharing” را برای برنامه خاص فعال کنید.

منبع
howtogeek
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا