امکان کنترل دسترسی برای افزودن کاربر به گروه‌ها در واتس اپ فراهم شد

واتس اپ که متعلق به فیس بوک است، به تازگی از قابلیت جدید حریم خصوصی رونمایی کرده که اجازه می دهد تا بتوانید افرادی که شما را در گروه های واتس اپ اضافه کرده را کنترل کنید.

این گزینه هم اکنون در بخش Settings > Account > Privacy > Groups menu موجود است. شما با مراجعه به این بخش با سه گزینه Everyone ،My contacts و Nobody مواجه می شوید، اولین گزینه اجازه می دهد تا هرکسی بتواند با شماره واتس اپ خود شما را در گروه بیفزاید، گزینه دوم، امکان دسترسی به کاربرانی را می دهد که شماره آنها را در گوشی خودتان ذخیره کرده باشید، و گزینه آخر، به هیچ کس اجازه نمی دهد تا شما را در گروه ها بیافزاید.

کسانی که قادر به افزودن شما به یک گروه نیستند، می توانند دعوتنامه خصوصی پیوستن به یک گروه را برای شما ارسال کنند. پس از ارسال شما ۷۲ ساعت وقت دارید تا دعوتنامه را تایید کنید، پس از آن مدت دعوتنامه منقضی می شود. این ویژگی هم اکنون در نسخه جدید این اپلیکیشن افزوده شده و به مرور زمان در دسترس کاربران قرار می گیرد.